Tassa Ales
Tassa Ales
Tassa Ales
  • Tassa Ales
  • Tassa Ales
  • Tassa Ales

Tassa Ales

15,95 €
En stock

Tassa amb disseny exclusiu «Si has nascut sense ales, no facis res per impedir que et creixin», de la gran modista francesa que va revolucionar la moda i el món de l´alta costura.

La seva línia informal i còmoda va alliberar el cos femení de corsés i d'adorns aparatosos, i va expressar les aspiracions de llibertat i igualtat de la dona del segle XX. Venen presentades en una elegant caixa de cartró adornada amb els símbols del nostre escut d'Animosa: el llorer (símbol del respecte, la força i l'èxit), la flor de lis (que representa noblesa, lleialtat, generositat i perfecció) i libèl·lules (símbol de l'equilibri, la maduresa, la força i el coratge). Dissenyades i fabricades a Espanya cuidant els petits detalls. Inclou un marcapàgines.

Añadir a favoritos

Ref: P6-234

Tassa tipus mug (capacitat 30 cl.) Es recomana no utilitzar detergents abrasius ni fregalls metàl·lics i el rentat a mà. Totes les nostres tasses estan produïdes una a una per a que la qualitat de la impressió sigui òptima. Pots trobar certes diferències entre elles. Aquesta variació forma part de la seva originalitat i les fa exclusives.

Idioma Catalán