Tassa Jo sóc jo
Tassa Jo sóc jo
Tassa Jo sóc jo
  • Tassa Jo sóc jo
  • Tassa Jo sóc jo
  • Tassa Jo sóc jo

Tassa Jo sóc jo

15,95 € Imp. incl.
En stock

Tassa inspirada en la frase de Virginia Woolf «Jo sóc jo i he de seguir el meu camí i no un altre» , brillant escriptora britànica referent del feminisme internacional.

Amb les seves obres va contribuir, sens dubte, al canvi de rol de la dona a la societat. Li devem tant a aquesta ànima inspiradora! Venen presentades en una elegant caixa de cartró adornada amb els símbols del nostre escut d'Animosa: el llorer (símbol del respecte, la força i l'èxit), la flor de lis (que representa noblesa, lleialtat, generositat i perfecció) i libèl·lules (símbol de l'equilibri, la maduresa, la força i el coratge). Dissenyades i fabricades a Espanya cuidant els petits detalls. Inclou un marcapàgines.

Añadir a favoritos

Ref: P6-237

Tassa tipus mug (capacitat 30 cl.) Es recomana no utilitzar detergents abrasius ni fregalls metàl·lics i el rentat a mà.

Totes les nostres tasses estan produïdes una a una per a que la qualitat de la impressió sigui òptima. Pots trobar certes diferències entre elles. Aquesta variació forma part de la seva originalitat i les fa exclusives.

Idioma Catalán