Tassa Segueix canviant
Tassa Segueix canviant
Tassa Segueix canviant
  • Tassa Segueix canviant
  • Tassa Segueix canviant
  • Tassa Segueix canviant

Tassa Segueix canviant

15,95 € Imp. incl.
En stock

Tassa inspirada en la frase de Virginia Woolf «Un jo que segueix canviant és un jo que segueix visquent», brillant escriptora britànica referent del feminisme internacional.

Amb les seves obres va contribuir, sens dubte, al canvi de rol de la dona a la societat. Li devem tant a aquesta ànima inspiradora! Venen presentades en una elegant caixa de cartró adornada amb els símbols del nostre escut d'Animosa: el llorer (símbol del respecte, la força i l'èxit), la flor de lis (que representa noblesa, lleialtat, generositat i perfecció) i libèl·lules (símbol de l'equilibri, la maduresa, la força i el coratge). Dissenyades i fabricades a Espanya cuidant els petits detalls. Inclou un marcapàgines.

Añadir a favoritos

Ref: P6-238

Tassa tipus mug (capacitat 30 cl.) Es recomana no utilitzar detergents abrasius ni fregalls metàl·lics i el rentat a mà. Totes les nostres tasses estan produïdes una a una per a que la qualitat de la impressió sigui òptima. Pots trobar certes diferències entre elles. Aquesta variació forma part de la seva originalitat i les fa exclusives.

Idioma Catalán