Tasses

Tassa Som les netes de les bruixes

15,95 €

'Tassa amb disseny exclusiu «Som les netes de les bruixes que no van poder cremar». Per agrair l''amor incondicional de totes aquelles mares inesgotables que sempre ens acompanyen al llarg de les nostres vides, compartint les nostres alegries i animant-nos a seguir amb el cap ben alt.

Venen presentades en una elegant caixa de cartró amb els símbols del nostre escut d''Animosa: el llorer (símbol del respecte, la força i l''èxit), la flor de lis (que representa noblesa, lleialtat, generositat i perfecció) i libèl·lules (símbol de l''equilibri, la maduresa, la força i el coratge). Dissenyades i fabricades a Espanya cuidant els petits detalls. Inclou un marcapàgines. '

Más detalles

Advertencia: ¡Últimas unidades en stock!

P6-267

Descripción del producto


Tassa tipus mug (capacitat 30 cl.) Es recomana no utilitzar detergents abrasius ni fregalls metàl·lics i el rentat a mà. Totes les nostres tasses estan produïdes una a una per a que la qualitat de la impressió sigui òptima. Pots trobar certes diferències entre elles. Aquesta variació forma part de la seva originalitat i les fa exclusives.

Reseña del producto


Información Adicional


IdiomaCatalán

Productos Relacionados